About

Η άνεση συναντά την αισθητική και η χαλάρωση την εργασία στις πιο ανατομικές και αναπαυτικές πολυθρόνες του κόσμου, τις Stressless.

Γιατί στον σύγχρονο κόσμο, κυρίως λόγω της ευρείας χρήσης των υπολογιστών, τα μυοσκελετικά και ορθοπεδικά προβλήματα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προβλημάτων υγείας. Την επιτακτική ανάγκη να απαντήσει σε αυτό με το καλύτερο προϊόν της παγκόσμιας αγοράς, αναγνώρισε η εταιρεία Top Comfort, που εισάγει τα σημαντικότερα προϊόντα του είδους, αυτά της Νορβηγικής Ekornes.

Στο site μας, το topcomfort.gr θα ανακαλύψετε ακριβώς αυτό που φανερώνει η λέξη: την απόλυτη άνεση. Πολυθρόνες, recliners όλων των ειδών, και κυρίως γραφείου, σκαμπό – ακόμα και home cinema συνθέσεις, μπορούν να διαμορφωθούν όπως ονειρεύεται ο καθένας: μέγεθος, ύψος, υλικό και χρώματα επιλέγονται από τον ενδιαφερόμενο για μια sur mesure Ekornes.

Τα έπιπλα οφείλουν να διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά: να είναι άνετα, όμορφα και λειτουργικά. Η δημιουργία επίπλων για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του ανθρωπίνου σώματος έγινε για την Ekornes, ο απόλυτος στόχος.

Η δημιουργία μοναδικών επίπλων είναι λοιπόν για την εταιρεία μία τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά και η οποία χρειάστηκε δεκαετίες για να τελειοποιηθεί. Ο ιδρυτής, οι γιοι και οι σημερινοί διάδοχοι της, είναι σχεδιαστές και μηχανικοί, παίζουν με την τέχνη και την επιστήμη και συνδυάζουν τις πρακτικές γνώσεις με τον λειτουργικό σχεδιασμό για την κατασκευή, τέλεια προσαρμοσμένων στο ανθρώπινο σώμα, επίπλων. Οι μηχανικές λειτουργίες, η γνώση των παγκόσμιων τάσεων και η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της βιομηχανίας επίπλων, είναι τα μυστικά για τη δημιουργία πολυτελών recliners, για τα οποία είναι υπερήφανοι οι κάτοχοί τους. Γνωστή και ως «Καινοτόμος της Άνεσης», η Ekornes είναι η πιο εξειδικευμένη εταιρία στην κάλυψη των αναγκών του ανθρώπινου σώματος, ενώ παράλληλα συνεχίζει να δημιουργεί τα πιο άρτια σχεδιασμένα εργονομικά έπιπλα.

Συνεπώς, τα προϊόντα Ekornes είναι κάτι παραπάνω από έπιπλα: είναι επένδυση για το σπίτι, επένδυση στην άνεση. Ξαπλώστε πίσω σε μία Stressless πολυθρόνα/recliner και νιώστε αμέσως την απόλυτη υποστήριξη. Συνειδητοποιήστε τον τρόπο με τον οποίον το σύστημα Plus ™ αγκαλιάζει την πλάτη και τον λαιμό και το Stressless Glide «διαβάζει» το σώμα με στόχο να παρέχει την υπέρτατη άνεση. Η Stressless πολυθρόνα αναγνωρίζει το βάρος και το σχήμα του σώματος και ρυθμίζεται αυτόματα στην πιο σωστή στάση – σε αντίθεση με τα κοινά συστήματα ανάκλισης που κλειδώνουν σε προκαθορισμένες θέσεις. Εξίσου σημαντική είναι και η περιστροφή της πολυθρόνας – με τη μοναδική περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών, το εύρος της κίνησης είναι μοναδικό. Επιπροσθέτως, το σύστημα Comfort-Zones™ διαθέτει διάτρητο αφρώδες υλικό που τοποθετείται ακριβώς πάνω στον χαλύβδινο σκελετό, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη άνεση καθίσματος, αφού οι εγκοπές του επιτρέπουν την καλύτερη «βύθιση» στο κάθισμα και την πλάτη. Παρέχει επίσης ένα, κατάλληλο για το σώμα, περίγραμμα με καλό εξαερισμό που εγγυάται ότι τα μαξιλάρια θα αντέξουν στον χρόνο, παραμένοντας για πάντα άνετα. Από την άλλη τα δέρματα περνούν από διεξοδικούς ελέγχους χρώματος, αντοχής και ελαστικότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη ποιότητα και είναι έτοιμα προς διάθεση, μόνο αφότου υποστούν τον τελικό ποιοτικό έλεγχο από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Ekornes.

Το (κρίσιμο) τεστ της άνεσης

Αν ρωτήσουμε 10 ανθρώπους να μας δώσουν τον ορισμό της άνεσης, το πιο πιθανό είναι ότι θα λάβουμε και 10 διαφορετικές απαντήσεις. Γνωρίζουμε ότι οι πολυθρόνες μας, πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, ωστόσο το τι είναι «αναπαυτικό» για τον καθένα σας, είναι προσωπική υπόθεση. Γι’ αυτό προτρέπουμε όλους όσους μας επισκέπτονται να κάνουν το τεστ της άνεσης “Comfort Test” – ένα τεστ ειδικά σχεδιασμένο για να αισθανθείτε το κάθε… stressless χαρακτηριστικό και να βιώσετε την υπεροχή της πολυθρόνας μας. Το “Comfort Test” δεν διαρκεί πάνω από 5 λεπτά και σας εγγυόμαστε ότι θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Μια πολυθρόνα “Stressless” αποτελεί επένδυση ζωής.

  1. Μπορείτε να ρυθμίσετε το προσκέφαλο ώστε να είστε σε οριζόντια θέση (ξαπλωμένοι);
  2. Μπορείτε να ξαπλώσετε, να διαβάσετε ή να δείτε τηλεόραση και να νιώθετε πάντα άνεση και σωστή στήριξη στον αυχένα σας;
  3. Αισθάνεστε ότι η πλάτη της πολυθρόνας σας, «ξαπλώνει» ικανοποιητικά;
  4. Προσφέρει σωστή στήριξη της μέσης σε όλες τις θέσεις;
  5. Νιώθετε την πολυθρόνα σταθερή και ασφαλή;
  6. Το σύστημα ολίσθησης προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με το βάρος σας;
  7. Η πολυθρόνα και το σκαμπό ακολουθούν την κάθε σας κίνηση;
  8. Το ύψος και πλάτος της πολυθρόνας, σας ταιριάζει απόλυτα;
  9. Παρατηρείτε να χαλαρώνει όλο σας το σώμα;
  10. Είναι το σκαμπό στη σωστή απόσταση ώστε να υποστηρίζει τέλεια το μήκος των ποδιών σας;