Τα μυστικά της Stressless

construction

  1. Ο διάτρητος αφρός, τοποθετημένος ακριβώς πάνω από τον σκελετό, δίνει μεγαλύτερη άνεση καθίσματος, αφού οι εγκοπές του επιτρέπουν να «βυθίζεται» κάποιος καλύτερα στο κάθισμα και την πλάτη. Οι Comfort Zones ™ (Περιοχές Άνεσης) παρέχουν ένα περίγραμμα, κατάλληλο για το σώμα, προσφέροντας καλό εξαερισμό που εγγυάται ότι τα μαξιλάρια θα αντέξουν στον χρόνο, παραμένοντας για πάντα άνετα.
  2.  Ένα μαλακό μαξιλάρι αφρού πολυουρεθάνης που εξασφαλίζει μέγιστη απαλότητα.
  3.  Το μαλακό μαξιλάρι αφρού πολυουρεθάνης καλύπτεται από ένα στρώμα εξαιρετικά απαλού πολυεστέρα ινών, για πραγματική αίσθηση πολυτέλειας.
  4.  Τα ελατήρια Flexo που είναι τοποθετημένα σε ένα χαλύβδινο σκελετό εξασφαλίζουν ανθεκτική κατασκευή και μέγιστη αντοχή.
  5.  Το σύστημα Plus ™ παρέχει αυτόματα τη σωστή υποστήριξη για το κεφάλι και το κάτω μέρος της πλάτης. Η λειτουργία είναι διπλής όψεως για μέγιστη σταθερότητα, λειτουργικότητα και διάρκεια ζωής.
  6. Μόνο γνήσια δέρματα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής υφής καλύπτουν το μπροστινό και πίσω μέρος από τις Stressless πολυθρόνες / recliners.
  7.  Το Stressless σύστημα ανάκλησης προσαρμόζεται αυτόματα στο σωματικό βάρος, χωρίς κουμπιά ή μοχλούς.
  8.  Η βάση δύο στελεχών προσφέρει πιο ομαλή περιστροφή και μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με το ένα στέλεχος που διαθέτουν οι περισσότερες πολυθρόνες.
  9.  O κρυφός δακτύλιος περιστροφής βοηθά στην πραγματοποίηση μιας εύκολης πλήρους περιστροφής. Επιπλέον, η καμπυλωτή βάση είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να προσφέρει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα.